HASIL TESTIMONI PELANGGAN KAMI

MALAYSIA DILANDA ORANG GEMUK DAN OBESITI MELAMPAU‼

MOOD SWING GILERR BILA ORANG TEGUR PASAL MASALAH NI

Sebelum Minum Mila Oat

Hari Ke-2 Minum Mila Oat

Hari Ke-3 Minum Mila Oat

Masalah selesai hanya dengan mengamalkan MILA COKLAT OAT. Kesan dapat dilihat seawal 7 Hari. Kekal ramping dan bertenaga.

100% DIJAMIN HALAL DAN SELAMAT DIGUNAKAN

SIJIL HALAL DARI JAKIM

KELULUSAN LAB TEST OLEH KBIO CORP

UJIAN KHAS telah dijalankan pada MILA COKLAT OAT bagi memastikan produk ini selamat untuk digunakan oleh pelanggan kami dan BEBAS DARI BAHAN TERLARANG DAN BERBAHAYA.

MANFAAT MILA COKLAT OAT

BAHAN BAHAN DALAM MILA COKLAT OAT

MUDAH UNTUK DIGUNAKAN DAN BERKESAN !!

TAK PERLU BAYAR DULU, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI.
LEBIH SELAMAT!!!

0
Telah terjual

STOK PROMOSI INI SEMAKIN BERKURANG

ORDER SEKARANG !!!

  • Tambah RM10 Postage
  • DISKAUN sebanyak (Rm11)
  • FREE “Slimmy Shake Bottle” bernilai (Rm21.00)
  • FREE postage seluruh semenanjung
  • DISKAUN sebanyak (Rm41)
  • FREE “Slimmy Shake Bottle” bernilai (Rm21.00)
  • FREE postage seluruh semenanjung

KENAPA RAMAI MEMILIH MILA UNTUK TURUNKAN BERAT

TESTIMONI DAN REVIEW

Soalan yang Sering Ditanya (FAQ)

Ya betul sis. Kami ada buat lab test dari k-bio Corp & juga berdaftar under KKM. Mila 0% sugar & sesuai utk diet sbb mila juga rendah kalori hanya 110 kalori tapi bg rs kenyang lbh lama 👍 

Ya boleh. Start awal hamil sehingga dlm pantang sis blh minum mila. Kaya dgn kurma, badam, delima, chia seed semua bahan premium yg bagus utk ibu & kandungan

Mila coklat ni sejenis minuman berkhasiat sis yg mana functionnya sama mcm overnight oat & berperisa coklat. Ibarat sama mcm sis minum air milo/Cadbury tapi mila ni versi sihat tanpa gula

Sangat2 boleh 😊. Bagus untuk meriahkan susu ibu & dapat bagi khasiat pada baby yang menyusu juga dengan kandungan kurma, chia seed, badam dll. Ibu yang dalam pantang pula boleh amalkan untuk elak sembelit, boost energy & untuk dapatkan berat badan yang asal dalam tempoh berpantang

Dalam mila coklat ada 9 bahan premium quality berserat tinggi (tanpa bahan2 bahaya/klinikal)

-Rolled oat -Kurma -Badam -Chia seed -Serbuk koko -Susu skim -Delima -Vitamin C -Apricot

Ikutnya takda limit pun sis utk minum mila dalam sehari sebab dia macam air coklat sahaja. Tapi untuk yang tengah on diet di sarankan ambil 1-3 sachet sehari sahaja supaya sis dapat kawal pengambilan kalori makanan untuk elak terlebih kalori

Bagi yang on diet, Mila sesuai di ambil pada waktu malam & sis boleh jadikan mila sebagai dinner replacement untuk elak malam-malam makan makanan berat. Jadikan sebagai breakfast pun boleh.

Mila sesuai untuk kanak-kanak bermula 1 tahun ke atas sehingga tanpa limit umur. Lelaki & perempuan boleh sis

Seriously sedaappp! Rasa dia macam sis tengah minum hot chocolate yang isinya penuh dengan rolled oat, kurma, chia seed siap boleh kunyah-kunyah gigit-gigit lagi 😍😋. Boleh terus bagi rasa kenyang sehingga 5-6 jam.

Semestinya boleh 👍. Sis boleh jadikan mila coklat ni sebagai minuman berkhasiat harian standby in case tak sempat breakfast ke atau tak sempat nak dinner, boleh bancuh mila coklat untuk bagi tenaga & elak dari rasa lapar. Consume daily sebag healthy drink sis 😍

Disclaimer:

1- Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy_policy

2- Individual results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are by real people, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Shipping & Delivery : We will deliver within 24 hours after confirming your order.

It is expected to arrive within 3-5 working days. We will notify you whenever there are special circumstances.

Return : You can contact us at +60103741705 for any inquiry

Privacy : We will not use personal information provided by our customer
For any purpose other than shipping and contact, not transfer or provide to a third party
Terms & Conditions : By visiting out site/ or purchasing something from us, you engage in our “service” and agree to be bound by the following terms and conditions.

Contact us :

DE SHAZZS BEAUTY (PG0356124V)
G-961 JALAN LEMBAH IMPIANA 6
LEMBAH IMPIANA 3 09000 KULIM KEDAH
+60103741705
salemila@coklatpadu.com
Allura Pure Vitamin C. All rights reserved